Dropje, de avonturen van een kleine zwarte Shetlandpony

Het boek "Dropje, de avonturen van een kleine zwarte Shetlandpony" is een leuk kinderboek om voor te lezen of zelf te lezen.
De prijs van het boek bedraagt  € 12,50 (exclusief verzendkosten).

Klik hier om te bestellen!

Dropje is een lieve kleine zwarte Shetlandpony, die steeds in een ander avontuur terecht komt. Zo verdwaalt hij in een bos, maar komt dankzij nieuwe vrienden weer terug thuis. Zo helpt hij de Kerstman en zelfs een olifant in het circus. Ook gaat hij op reis, de ene keer is dat de bedoeling, de andere keer gaat het per ongeluk. In 10 verhalen neemt Dropje je mee op zijn avontuur. Een boek om voor te lezen of zelf te lezen. Met mooie, kleurrijke tekeningen. Leuk voor jongens en meisjes die van pony’s en avonturen houden.

ISBN: 978-90-813529-2-5

NUR: 200

 

Gewoon Gillian wordt 40

'Gewoon Gillian wordt 40', is een klein boek waar ruim 30 columns van Gillian in staan.

De prijs van het boek bedraagt € 6,50 (inclusief verzendkosten)

In dit boekje laat Gillian op een grappige manier een stukje van haar leven zien, over hoe ze denkt en wat ze meemaakt. Hoe ze op het leven kijkt, nu ze de leeftijd van 40 bereikt. Een leuk boekwerkje om zelf te lezen of cadeau te geven.

Klik hier om te bestellen!

 

 

 

4 keer enkele reis China

Het boek "4 keer enkele reis China" is het eerste boek van Gillian.
De prijs van het boek bedraagt  € 16,50 (exclusief verzendkosten).

Klik hier om te bestellen!

Tweeënhalf jaar lang woont Gillian de Bart (1970) met haar gezin in China, één van de meest gevarieerde landen die de wereld rijk is.

Voor het werk van haar man vertrekken ze met hun twee kinderen naar Beijing. Een Nederlands gezin dat trouw blijft aan de gewoontes uit eigen land, in een land dat hun hart steelt. Er zijn dagen vol verveling, maar ook dagen vol ontdekkingen. In dit boek volg je via korte verhalen hun belevenissen tijdens hun leven in China. Aan bod komen cultuurverschillen tussen de bevolking en buitenlandse inwoners, reizen en het opgroeien van hun kinderen.

Maar ook de dreiging van de levensgevaarlijke ziekte SARS. De zwangerschap en geboorte van hun derde zoontje. De ziekte en het overlijden van haar moeder, zo ver weg in Nederland. En het ontdekken dat hun tweede zoontje verstandelijk gehandicapt blijkt te zijn

Een boek met humor en emoties. Dat een beeld geeft van een Nederlands gezin dat even leeft in China.

ISBN: 978-90-813529-1-8

NUR: 401